De Wijnverbinding

Samenwerkende wijnimporteurs

Nieuws

11-6-2018 Deelnemer met uitgebreid assortiment op eigen proeverij

Op 3 juni 2018 heeft een van de deelnemers aan De Wijnverbinding zijn zomerproeverij kunnen uitbreiden met een hele serie originele nieuwe wijnen die afkomstig waren van de collega's uit De Wijnverbinding. Dit heeft een aantal mooie nieuwe bestellingen opgeleverd van een enthousiaste groep klanten die het uitgebreide assortiment zeer konden waarderen. Inmiddels worden de doosjes aan de klanten afgeleverd.

12-4-2018 Geslaagde tweede wijnproeverij

Gisterenavond heeft in Utrecht een uitgebreide wijnproeverij plaatsgevonden waar zeer interessante wijnen uit de eigen assortimenten van de andere deelnemers zijn geproefd. Heel inspirerend om zo elkaars specialiteiten en pareltjes voorbij te laten komen, uiteraard met de nodige boeiende verhalen. Zo'n avond vliegt voorbij. Voldoende inspiratie om de komende periode het eigen assortiment aan te vullen met een paar mooie nieuwe aanwinsten uit de wijnhuizen van de andere deelnemers van De Wijnverbinding.


14-3-2018 Eerste bijeenkomst en een mooie kennismaking

Vanmiddag heeft de eerste bijeenkomst van De Wijnverbinding plaatsgevonden. Na een korte introductie hebben de betrokken partijen zich aan elkaar voorgesteld. Belangrijkste onderdeel was natuurlijk het proeven van elkaars zelf geïmporteerde wijnen inclusief de mooie verhalen over de wijnhuizen en de vaak bijzondere relatie daarmee. Er kwam een mooie serie van goede en vaak bijzondere wijnen voorbij. Met veel inspiratie gingen de deelnemers uit elkaar. Binnenkort verwachten we de vervolgstappen te kunnen zetten, maar 18-20 maart staat eerst de ProWein op het programma.


8-3-2018 Eerste bijeenkomst staat gepland

Afgelopen weken zijn een beperkt aantal importeurs benaderd met de vraag of zij belangstelling hebben voor het nieuwe initiatief van de Wijnverbinding. Enkele hebben al positief gereageerd en zagen een snelle start voor ogen om dit initiatief leven in te blazen. Dat betekent dat voor 14 maart 2018 de eerste bijeenkomst staat gepland met een kennismaking. Een kennismaking van de importeurs natuurlijk, maar ook met enkele van hun zelf geïmporteerde wijnen. De spelregels voor dit initiatief zullen dan ook aan bod komen. We vertrouwen dus op een spoedige start met de eerste deelnemers. Ook geïnteresseerd? Neem gerust contact op via info@dewijnverbinding.nl.


21-01-2018 Initiatief van start met Vindorado

De wijnverbinding is als initiatief ontstaan vanuit de wens van Peter van Ee (Vindorado) om meer samen te werken met andere importeurs en leveranciers aan de horeca. Dit initiatief is opgepakt door Adriaan Schoorl die de verbinding gaat leggen tussen verschillende wijnimporteurs die graag willen samenwerken. De Wijnverbinding bevindt zich begin 2018 in de opstartfase met als eerste stap gericht een aantal importeurs te benaderen en te pijlen of breder belangstelling voor samenwerking aanwezig is. Daarna zal met inbreng van de belangstellenden de volgende stappen worden gezet op weg naar een langdurige samenwerking.